Asennuspalvelut

AV, kodinkoneet ja viihde-elektroniikka

Kattava asentajaverkosto

Ympäri Suomen

Ota yhteyttä

Asennuspalvelut

AV, kodinkoneet ja viihde-elektroniikka

}

Kattava asentajaverkosto

Ympäri Suomen

Ota yhteyttä

 

Hyödynnä ympäri Suomea levittyvä asentajaverkostomme

Asiakkaanamme saat valikoituneen ja monipuolisiin asennuksiin kykenevän, eri puolille Suomea ulottuvan asentajaverkoston ja yhden ainoan tilauskanavan kaikille laiteasennuksille.

Asennuspalvelumme kattavat mm. AV-esitystekniikan, kodinkoneet ja viihde-elektroniikan laitteet.

Kodinkoneasentajat

Kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan asentajaverkostomme levittyy ympäri Suomea.

Asiakkaanamme saat valikoituneen ja monipuolisiin asennuksiin kykenevän, koko maan kattavan asentajaverkoston ja yhden ainoan tilauskanavan kaikille laiteasennuksille.

Toimintamme perustuu aina yhdessä asiakkaan kanssa sovittuun konseptiin. Näin varmistamme, että koko prosessi on kunnossa ja loppuasiakas on saamaansa palveluun tyytyväinen.

Palvelukonseptimme on asiakkaalle yksinkertainen ja helppo – huolehdimme kaiken aina tilauksesta, asennukseen ja laskutukseen. 

 

AV-asennukset

Esitystekniikan asentajaverkostomme on laaja. Teemme yhteistyötä maan parhaiden AV-asennusliikkeiden kanssa, jolloin asennustyöt  toteutuvat luotettavasti ja laadukkaasti.

Laajan asentajaverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan AV-laitteiden jälleenmyyjille ja yrityksille ratkaisun AV-asennuspalveluiden koordinointiin, tuottamiseen ja AV-laitteiden asentamiseen ympäri Suomen.

Palvelukonseptimme on asiakkaalle yksinkertainen ja helppo – hoidamme kaiken aina tilauksesta, asennukseen ja laskutukseen.

Lisäpalveluna onnistuu tarvittaessa laitteiden käyttökoulutukset, ohjelmisto- sekä laitevaihtopäivitykset.

Hankinta Helmi Oy

Ma-Pe 10.00 - 18.00