Asennuspalvelut

AV, kodinkoneet ja viihde-elektroniikka

Kattava asentajaverkosto

Ympäri Suomen

Ota yhteyttä

Asennuspalvelut

AV, kodinkoneet ja viihde-elektroniikka

}

Kattava asentajaverkosto

Ympäri Suomen

Ota yhteyttä

Kodinkoneiden haalaukset ja asennukset rakennuttajille

Hankinta Helmellä tarjoamme asennuspalveluita myös rakennusteollisuuden käyttöön. Kauttamme saat helposti asentajat paikalle. Palvelumme avulla hoidat niin remonttikohteiden kuin uudisrakentamisessa tapahtuvat kodinkoneasennukset yhden kanavan kautta helposti ja vaivattomasti. Ota yhteyttä ja selvitetään myös mahdolliset kodinkoneiden haalauksen tarpeet.

Meillä on pitkä kokemus ja laaja osaaminen asennuspalveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta, joten tiedämme kuinka asennuspalvelut hoituvat. Huolehdimme asennuksesta koko prosessin ajan. Näin rakennuttajat tai remontoijat pääsevät keskittymään olennaiseen.

Asiakkaanamme saat valikoituneen ja monipuolisiin asennuksiin kykenevän, pääkaupunkiseudulle, Turkuun, Tampereelle, Ouluun ja lähialueille laajentuvan asentajaverkoston ja yhden ainoan tilauskanavan kaikille laiteasennuksille.

Kattavat asennuspalvelut rakennusteollisuuden tarpeisiin

Asennuspalvelumme kattavat kodinkoneet, televisiot, muut viihde-elektroniikan laitteet. sekä mm. AV-esitystekniikan. 

Toimintamme perustuu aina yhdessä asiakkaan kanssa sovittuun konseptiin. Ota siis yhteyttä ja hoidetaan asennuspalveluiden tilaukset ketterästi yhdestä paikasta. 

 

Kodinkoneiden asentajaverkosto

Räätälöidään yhdessä sopiva asennuspaketti uudis- tai remonttikohteeseenne

Palvelukonseptimme on asiakkaalle yksinkertainen ja helppo – huolehdimme kaiken aina tilauksesta, asennukseen ja laskutukseen. 

Haluammekin räätälöidä tarpeisiinne sopivat asennuspaketit. Olipa kyseessä uudis- tai remonttikohde, luodaan yhdessä juuri teille sopiva asennuspaketti.

Vahvuutenamme ovat valtakunnallisuus, ketteryys sekä asennuspalveluista kertynyt laaja-alainen kokemus. 

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja katsotaan kuinka asennuspalvelumme voisi auttaa juuri teitä!

Miksi käyttää asennuspalvelua?

Kodinkoneiden asennuksessa ja haalauksessa on oltava huolellinen, jotta vältytään vaurioilta ja vääriltä asennuksilta. Itse asennuksessa on syytä tietää kuinka eri kodinkonemerkit toimivat ja näiden asennustavat. Väärin asennettuna kodinkone saattaa myöhemmin aiheuttaa isojakin ongelmia rikkoutuessaan. Vakuutuskorvausten vaatimuksena on, että laitteet on asennettu ammattilaisen toimesta ja myöskin laitteen takuu ei kata asennusvirhettä. 

Asennuspalvelun avulla saat asiantuntevat ammattilaiset asentamaan laitteet ympäri Suomen. Keskittyen pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulle, Turkuun, Tampereelle ja Ouluun. Ammattilaistemme avulla voimme taata oikean sekä turvallisen kodinkoneasennuksen. 

Helppous – tilaa kodinkoneiden asennuspalvelut meiltä ja voitte keskittyä itse olennaiseen eli rakentamiseen tai remontointiin. 

Kokemus – Kokemuksen kautta kerrytetty asiantuntemus on käytössäsi 

Älä turhaan hikoile kodinkoneasennuksien kanssa vaan jätä tämä meidän huoleksemme. 

Kodinkoneasennukset eri puolille Suomea

Hankinta Helmi Oy

Ma-Pe 10.00 - 18.00