Asennuspalvelut

AV, kodinkoneet ja viihde-elektroniikka

Kattava asentajaverkosto

Ympäri Suomen

Ota yhteyttä

Asennuspalvelut

AV, kodinkoneet ja viihde-elektroniikka

}

Kattava asentajaverkosto

Ympäri Suomen

Ota yhteyttä

AV-asennuspalvelut jälleenmyyjille

Hankinta Helmi on linkki AV-laitteiden toimittajien ja käyttäjien välillä – olemme taho, joka vastaa AV-tekniikan asennuspalveluiden koordinoinnista, tuottamisesta ja AV-laitteiden asentamisesta ympäri Suomen.

AV-asennuspalveluiden koordinointi

Hoidamme AV-tekniikan ja asennuspalvelun koordinoinnin asiakkaan puolesta. Asiakkaitamme ovat laitteiden jälleenmyyjät, palvelun tarjoajat, yritykset, ketjut tai yhteisöt.

Kun asiakas tilaa AV-tekniikka asennuspalvelut meiltä, niin ammattitaitoiset alihankkijamme ympäri Suomea vastaavat asennuspalveluiden tuottamisesta ja AV-laitteiden asentamisesta.

Sovimme yhdessä asiakkaan kanssa AV-asennuspalvelun sisällön sekä kartoitamme asennettavan laitekannan ja asennustilan.

Olemme sovitusti yhteydessä asiakkaan suuntaan ja aikataulu tarkentuu asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Asennuspalvelumme kattaa kaiken esitystekniikkaan liittyvän AV-tekniikan aina näytöistä ja äänentoistosta videotykkeihin ja valkokankaisiin. Laajasta asentajaverkostomme löytyy osaamista erilaisten ja vaativien näyttöratkaisujen asennuksesta.

Asentava taho hoitaa tarvittaessa myös laitteiden käyttökoulutukset, vaihdot, ohjelmistopäivitykset sekä laitevalmistajan laitepäivitykset.

Palvelukonseptimme on asiakkaalle yksinkertainen ja helppo – hoidamme AV-esitystekniikan asennuskoordinoinnin aina tilauksesta, asennukseen ja laskutukseen. Palveluumme kuuluu myös reklamaatioasioiden hoito.

 

Luotettava AV-asennuskumppani

Kaipaako yrityksesi luotettavaa AV-asennuspalveluiden koordinoijaa?

Hankinta Helmellä on vankka kokemus asennuspalveluiden tuottamisesta valtakunnallisesti. Olemme toimineet pitkään kodinkonepuolella ja referenssimme ovat vahvat: muun muassa Posti ja Viasat ovat olleet erittäin tyytyväisiä palvelumme ja työmme laatuun.

Asiakastyytyväisyydestä kertoo myös asiakassuhteidemme jatkuvuus. Meillä on lukuisia pitkäkestoisia asiakassuhteita – kun palvelu toimii, ei ole mitään syytä vaihtaa toimijaa.

Kohteemme ovat olleet moninaisia: julkisia toimijoita, kauppakeskuksia, yrityksiä, ketjuja.

Esitystekniikan asentajaverkostomme on laaja, kattaen lähes koko Suomen. Teemme yhteistyötä maan parhaiden AV-asennusliikkeiden kanssa, jotka tekevät asennustyöt luotettavasti ja laadukkaasti.

Ota yhteyttä! Rakennetaan kanssasi konsepti, johon loppukäyttäjä on tyytyväinen. Löydämme varmasti ratkaisun haasteellisiinkin esitystekniikka- ja AV-asennuksiin.

Hankinta Helmi Oy

Ma-Pe 10.00 - 18.00