Asennuspalvelut

AV, kodinkoneet ja viihde-elektroniikka

Kattava asentajaverkosto

Ympäri Suomen

Ota yhteyttä

Asennuspalvelut

AV, kodinkoneet ja viihde-elektroniikka

}

Kattava asentajaverkosto

Ympäri Suomen

Ota yhteyttä

AV-suunnittelu

AV-suunnittelumme tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman saumaton tilojen, kalusteiden, AV-järjestelmien ja käyttäjän yhteistoiminta. Tavoitteeseen päästään oikeiden tilaratkaisujen, kalusteiden, teknisten järjestelmien sekä ammattitaitoisen asennuksen avulla.

AV-suunnittelu neuvotteluhuoneet

Jos tietokoneen liittäminen neuvotteluhuoneen näyttöön tai projektoriin ei onnistu ongelmitta kokoukseen osallistujalta, niin hankittujen AV-laitteiden hienosta kuvan- ja äänenlaadusta, eikä neuvotteluhuoneesta ole toivottua hyötyä.

Tutkimusten mukaan keskimäärin viisi minuuttia hukataan aina aikaa neuvottelujen alusta, kun esityslaitteita ei saada heti toimimaan. Kun neuvotteluissa ja kokouksissa on usein monia osallistujia, niin hävitystä työajasta aiheutuu vuositasolla jo merkittävä kulu.

Me autamme tekemään esitystiloista helppokäyttöisiä ja työnteosta vaivatonta. Tiedon esittämisen ja esityslaitteiden käytön helppous edistää niin viestintää kuin työnteon tuottavuutta.

AV-laitteiden hankinta kannattaa miettiä aina tilan, sen käyttötarpeiden ja käyttäjien mukaan. Näin saavutetaan paras lopputulos, vältetään ylilyöntejä laitehankinnoissa ja saavutetaan myös suurimmat säästöt kokonaiskustannuksissa.

Esitystekniikan yksinkertainen käyttö ja helpot käyttöliittymät ovat aina suunnittelumme lähtökohta. 

AV-suunnittelu muut tilat

Hyvää kuvan- ja äänentoistoa tarvitaan nykyisin mitä moninaisimmissa kohteissa. Näitä ovat esimerkiksi auditoriot, luentosalit, koulujen salit, seurakuntien tilat, monitoimihallit, valtuustosalit, kauppakeskukset, odotus- ja aulatilat sekä ravintolat.

Isoissa tiloissa esitystekniikan merkitys korostuu. Myös tilaisuuksien taltiointi ja suoratoisto ovat yleistyneet, jolloin niihin liittyvät kamera- ja äänentoistojärjestelmät pitäisi olla helposti kytkettävissä tilan esitystekniikkaan.

Nykyaikaisissa digitaalisissa järjestelmissä ominaisuuksia ovat myös langattomuus sekä valmius erilaisille virtuaalisille neuvotteluratkaisuille. Tilasta riippuen, kuvan ja äänen langattomaan esittämiseen löytyy monia vaihtoehtoja.

AV-suunnittelun ohella huolehdimme kaiken esitystekniikan, myös langattomien AV-järjestelmien sekä ohjausjärjestelmien asennuksista. Teemme AV-asennuksia uudis- sekä saneerauskohteisiin ja asennamme ratkaisut “avaimet käteen” – periaatteella, sopimuksen mukaan.

Hankinta Helmi Oy

Ma -Pe 9.00 - 17.00